Personal

sofie-b

Sofie Persson, VD

sofie.p@sofitrade.se

Efter många år som personalchef och försäljningschef inom telemarketing och kundtjänst, startade Sofie sitt första bolag 2004. Har sedan dess drivit ett antal företag inom kundtjänst, homeparty, telemarketing, sourcing samt flera märkesbutiker inom detaljhandel. Förutom strategimötena, så njuter Sofie av att ge bra service, få nöjda kunder och skapa en positiv och effektiv arbetsplats. Styrelseledamot och VD i Sofitrade AB.

lotta-ny

Lotta Zetterström, Administration

lotta.z@sofitrade.se

Lotta har arbetat som sekreterare och administrationsansvarig inom handeln i ca 11 år. En lugn och lösningsorienterad tjej med sinne för ordning, teknik, affärssystem och logistik. Den som får kontoret att fungera. Förutom familjen är Facebook och systemkameran ständiga kompanjoner på fritiden.

fia

Fia Stenberg, Försäljningschef

fia.s@sofitrade.se

Efter många år som försäljningschef och produktansvarig på olika företag inom konfektionsbranschen har Fia Stenberg nu ansvaret för största delen av Sofitrades kampanjförsäljning och produktframtagning.

Fia tar fram starka, innovativa och målgruppsinriktade erbjudande till våra kunders kunder! Som leverantör och varumärke är det oftast Fia du blir kontaktad av när hon i sin ständiga jakt på den perfekta kampanjen har hittat just din produkt!

Som vi alla på Sofitrade strävar Fia alltid efter tydlig kommunikation, långsiktiga affärer och starka relationer där alla parter slutar som vinnare. En pigg tjej som alltid kör i 120!

jorgen-b

Jörgen Bertilsson, Styrelseordförande

jorgen.b@sofitrade.se

Serie-entreprenör med stor erfarenhet inom e-tail och retail. Tidigare grundare och VD på Incordia AB. Jörgen arbetar med affärsutveckling och optimering av tillväxtbolag och har stor passion för varumärkesbyggande samt marknad och försäljning. Styrelseledamot i Peak Revenue AB och Ecom Partner AB samt vice VD i Avensia AB och Styrelseordförande i Sofitrade AB.