E-handel

Shoplife.se är butiken som med känsla och eftertanke valt ut de där speciella produkterna som ger dig inspiration i hem, kök och trädgård!

Vårt mål är att du ska hitta allt som proffs och hemmakockar kan tänkas behöva eller önska sig, men även det lilla extra som gör hemmet, trädgården och helt enkelt vardagen till något extra. Vi vill ge dig chans att köpa det bästa på marknaden och önskar dig hjärtligt välkommen till Shoplife.se för att göra det.

Vi har massor av nyheter, tävlingar och erbjudande varje vecka! Titta in med jämna mellanrum så du är säker på att inte missa något.

Bakom Shoplife.se står de båda bolagen Mat & Vänner AB och Sofitrade AB. Mat och Vänner AB (tidningarna ELLE Mat & Vin, Matmagasinet, Aller Trädgård, Mat & Hälsa, Isabellas, Baka, Mat & Vänner och Magasinet Skåne) har alla ett genuint intresse och ett mål att inspirera sina läsare i vardagen. Man har därför tillsammans med företaget Sofitrade AB satsat på försäljning av riktigt bra varumärkes- och designprodukter via internet genom Shoplife.se.

Produkterna testas kontinuerligt av redaktionerna själva som hjälper till att utvärdera och se till så att sortimentet är fulländat. Hos oss får du enbart bra produkter som vi själva skulle använda!